Proizvođač: Fischer Sports
Model: P07517
Dostupnost: Dostupno
2.925,96HRK 4.179,95HRK
Bez poreza: 2.340,77HRK

Dostupne opcije

Kol

Pošaljite upit

Fischer RC4 SPEED je race entry model RC4 serije koji konstrukcijom podsjeća na RC4 Worldcup modele, namijenjen je rekreativcima koji se ne osjećaju dovoljno spremnim za Race modele, a željni su dokazivanja i napredovanja u skijaškoj tehnici. Lagana skija, modernog dizajna, s većinom najkvalitetnijih konstrukcijskih značajki poput laminirane drvene strukture te nešto manje titanijskih vlakana za povećanje krutosti i elastičnosti konstrukcije.

Veom okretna skija, fleksijski kruta i kontstrukcijski lagana, prebacivanje težišta sa jednog rubnika na drugi ne zahtjeva velik utrošak snage, za većinu rekreativaca pruža sigurnost u vožnji i predstavlja dobar temelj za usavršavanje skijaške tehnike. Razlog tome leži prije svega u vrlo odmjerenoj težini i dimenzijama koje predstavljaju svojevrsnu kombinaciju između rekreativne slalom i veleslalom skije. Iskusniji i tehnički potkovaniji skijaši svakako neće biti razočarani skijanju i izvan staze, gdje se pokazala kao vrlo plovna i okretna skija. Veoma stabilna skija u svim uvjetima na stazi, okretna, od kraćih do srednje dužih zavoja.

Fischer RC4 SPEED je prije svega vrlo svestrana skija prilagođena široj masi skijaša, od srednjih rekreativaca koji žele ugodno skijanje duž cijelog dana, te naprednih rekreativaca koji žele usavršavati skijašku tehniku, a traže skiju za sve uvjete na stazama.

 • Radijus: 14m/165cm
 • Raspoložive dužine: 150,155,160,165,170
 • Set vezova: T40016 RC4 Z11 Powerrail BRAKE 78 [G]
 • Ploča: POWERTARCK
 • Širina skije: 120-67-100
 • Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.5, ON-PISTE ROCKER, POWERTRACK, SINTERED BASES, BEECH POPLAR WOOD CORE, SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
  Sigurnosni kod (Captcha)