Proizvođač: Fischer Sports
Model: A046171
Dostupnost: Dostupno
3.734,98 Kn 8.229,95 Kn
Bez poreza: 2.987,98 Kn

Dostupne opcije

Kol

Pošaljite upit

Fischer RC4 WORLDCUP SL WOMEN WCP je natjecateljska slalom skija, skija kakvu voze najbolji skijaši na svijetu, skije na kojima skija najbolji Hrvatski skijaš Ivica Kostelić. Skije su to koje omogućavaju najbolje moguće skijanje za najbolje i naj naprednije skijaše, od ski instruktora do onih koji žele osjećati kontrolu u svakom slalomskom zavoju do savršenstva. U ovim skijama je puno skrivenih tehnologija: "Hole Ski" (“rupa“): smanjena težina na vrhu i repu skija, masa je skoncentrirana u sredini skije – s tim je poboljšana stabilnost skije, pošto je težina skije manja, manje su amplitude gibanja, a s tim i manje vibracija skija. To omogućava brži prijenos težine u zavojima sa rubnika na rubnik, drvena jezgra s 0,8 mm titanala "sendvič" konstrukcija skija pruža torzijsku krutost/stabilnost skije, Worldcup klizna ploča, najbolj vosak i najbolja obrada rubnika. Radijus dužinom od 165 cm je 13m, što omogućuje beskompromisno povezivanje slalomskih zavoja.

IZVORNA SKIJA IZ SVJETSKOG KUPA

Ukupna snaga, savršen prijem na rubnicima, skijanje kao vlak na stazi - to je upravo ono što ćete postići s RC4 Worldcup SL. Nova CURV BOOSTER ploča čini zavoj veoma brzo i osigurava optimalni prijenos snage. Svi skijaški modeli sukladni su FIS-ovim pravilima.

ISKUSTVO - NOVI SETUP

S novom pločom CURV BOOSTER. Brže inicijacije, brže reakcije i ekstremno ubrzanje. Posebna konstrukcija razvijena je zajedno sa sportašima i stručnjacima Svjetskog kupa te omogućuje neusporedivu fleksibilnost skija.

RACE CODE - SKIJE S TUNINGOM SVJETSKOG KUPA

RACE CODE je vaš jamac tehnologije izravno od Fischer Race Departmenta. Sve su inovacije razvijene zajedno sa sportašima i ljudima odgovornim za Svjetski kup. Kako bi najbolje zadovoljili teške uvjete koji se nalaze tamo, skije, cipele i vezovi u seriji RACE CODE savršeno se prilagođavaju jedni drugima.

  • GRINDING: S15/2
  • Ploča: Curv Booster
  • Tvrdoća: R&D
  • Raspoložive dužine: 155, 158 cm
  • Set vezova: T00516 RC4 Z 17 Freeflex BRAKE 85 [D]
  • Konstrukcija / Tehnologija: RACE CODE, HOLE SKI TECHNOLOGY, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, BEECH POPLAR WOOD CORE

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Sigurnosni kod (Captcha)