Capriolo bicikl E BIKE  ROADSTER LADY

Special Price 1.061,78 EUR Regular Price 1.327,22 EUR
NEMA NA ZALIHI
SKU
917610

E-BIKE ROASTER LADY je najnovija serija ženskih električnih bicikala u ponudi Capriola. Namjenjena za duže relacije i avanture, E-BIKE ROADSTER LADY pruža nezaboravno iskustvo u vožnji na duge staze.

E-BIKE ROASTER LADY ima smještenu ispod nosača tereta na zadnjem dijelu. Koristi sistem PEDAL-ASSIST što znači da se motor aktivira kada se pedalira.

Opremljena 24-brzinskim prednjim SHIMANO FD-M191 i prednjom ručkicom SHIMANO STEF 51, te zadnjim SHIMANO ALTUS mjenjačem, dok je za srednji pogon postavljen aluminijski KRIPTON X ALLOY TRIPLE. Od opreme još vrijedi istaknuti AVID V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme E-BIKE ROASTER LADY ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. E-BIKE ROASTER LADY dostupan je u veličinama okvira 17" i 19" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi bicikli dolaze sastavljeni, sa napravljenim nultim servisom spremni za voznju. Potrebno je montirati pedale i izravnati volan. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Specifikacije
ProizvođačCapriolo
Dob / SpolŽensko
© 2023 Lera SPORT