• Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 5% popusta!
  • Dostava je besplatna za kupovine iznad 50 EUR.
Fischer Vacuum
Sljedeći korak perfekcionizma

Maksimalna individualnost, beskompromisna učinkovitost kompletna u svom savršenstvu - ovo je VACUUM. Međusobno djelovanje i interpelacija tri vrhunske tehnologije podiže prilagodbu skijaških cipela na novu razinu i jedinstveno je na putu prema savršenom oblikovanju i podešavanju vaših skijaških cipela.

Fischer VACUUM-FIT

Fischer VACUUM FIT

Vacuum 3d skeniranje stopala

Da bi se osigurala maksimalna individualnost prilikom određivanja i odabira pravih skijaških cipela, obavlja se precizno 3D skeniranje stopala. To znači da se ne mjeri samo duljina i širina već i cjelokupni oblik stopala, nogu i to se sve precizno određuje. Na temelju ove analize može se napraviti odgovarajući izbor pravih skijaških cipela. U virtualnom izboru skijaška cipela se izabire preko skeniranja. Sve moguće točke pritiska već se mogu lokalizirati i vizualizirati.

Fischer je visoko podigao letvicu u području izbora i oblikovanja skijaških cipela s VACUUM 2.0 NEXT GENERATION STATION, koji izvodi kompletnu analizu stopala i na njemu temelji izbor i oblikovanja najprikladnijih skijaških cipela.

Fischer VACUUM-FIT Fischer VACUUM-FIT

Vacuum Zone Fit

VACUUM ZONE FIT omogućava beskompromisno učinkovito oblikovanje školjke skijaške cipele na individualnu anatomiju stopala i noge - upravo na onim mjestima gdje je to prijeko potrebno. Za početak točke pritiska određene u 3D skeniranju lokalizirane su i analizirane. U procesu oblikovanja silikonski jastučići stavljaju se na školjku cipele te se aktiviraju grijaći jastučići. Onda je djelomična prilagodba školjke skijaške cipele na pojedini oblik nogu kako bi se postigla optimalna prilagodba.

Vacuum full fit proces

VACUUM FULL FIT omogućuje potpuni oblik skijaške cipele kroz VACUUM 2Zone za maksimalnu individualnost i optimalnu prilagodbu. U Fischer-ovom VACUUM FULL FIT procesu, školjka cipele se zagrijava do 80°C, te zatim postavite noge u školjku cipele zajedno sa uloškom. Oblozi za hlađenje i kompresijske vreće su postavljene na skijaške cipele u pravilnoj poziciji skijaškog stava koji je fiksiran na postolju izrade.

Fischer je posebno razvio VACUUM stanicu u tu svrhu. To je srce procesa prilagodbe. Komprimirani zrak se koristi za oblikovanje cijele skijaške cipele kako bi se cipela idealno oblikovala/ podudarala s nogu - a skijaška cipele zadržava ovaj oblik nakon što se ohladi. Mogućnost prepravka i ponovnog oblikovanja skijaških cipela sa VACUUM tehnologijom je neograničena!

Izabrati veličinu pancerice je jednostavno uz Fishcer SCAN-FIT

Dugotrajna isprobavanja, nedosljedna dimenzioniranja i komplicirane zamjene uvijek su bili dio dugog procesa pronalaska prave alpske ili nordijske skijaške cipele. Nova aplikacija FISCHER Scan-Fit® sada nevjerojatno olakšava pretraživanje.

FISCHER Scan-Fit® odabran je među velikim brojem prijava kao izvanredan proizvod, osvojivši ISPO AWARD, najviši pečat kvalitete sportske opreme.

Scan-Fit® nudi digitalno rješenje za određivanje ispravnih veličina cipela u udobnosti kuće, a korisnicima pruža i niz vrijednih novih informacija o veličini: Aplikacija određuje detaljne informacije o pojedinačnim dimenzijama stopala, kao i pojašnjavanje često zbunjujući sustav dimenzioniranja Mondopoint.

Prednosti Scan-Fit®-a nisu ograničene samo na zimske sportaše. Pouzdana preporuka veličine može značiti značajno smanjenje broja povrata, stvarnu korist za trgovce i za okoliš. FISCHER također koristi ovom novom postupku skeniranja prikupljanjem vrijednih podataka o dimenzijama stopala sportaša, koji će se koristiti u budućim projektima dizanja.

FISCHER Scan-Fit® možete preuzeti s mjesta gdje su dostupne ili preuzete aplikacije.

Fischer SCAN-FIT®

Jednostavan odabir veličine skijaških cipela

Široka ponuda skijaških cipela, različite veličine između proizvođača ili komplicirani procesi zamjene - put do odgovarajuće veličine skijaških cipela često je dug. Uz pomoć aplikacije FISCHER Scan-Fit®, potraga za savršenom skijaškom cipelom sada je znatno pojednostavljena!