• Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 5% popusta!
  • Dostava je besplatna za kupovine iznad 50 EUR.
O nama

Mi smo strastveni zaljubljenici u Sport i aktivan način života. Naša priča počinje s ljubavlju prema sportskoj opremi i željom da je omogućimo svima na što jednostavniji i pristupačan način.

Uz brzu dostavu, konkurentne cijene i izvrsnu korisničku podršku, Lera Sport je Vaš partner u ostvarivanju sportskih snova.

Hvala Vam što ste dio naše sportske zajednice !

Lera Trgovina

O nama

Tvrtka Lera - Rovinj d.o.o. u svojoj djelatnosti bavi se maloprodajom, veleprodajom te prodajom sportske opreme putem Internet trgovine. Ovlašteni smo zastupnik i agent za više Svjetski poznatih sportskih brendova kao što su: Fischer, Deuter, Capriolo, Adria, Olympia, Frera, Smith Optics, Raidlight, BootDoc, Hotronic, itd.

2005

Osnovana je tvrtka Lera - Rovinj d.o.o. 

 Lera Sport 

Lera Sport osnovao je Bojan Laginja 2005 godine zaljubljenik u Sport i aktivan način života. Praktično i sportsko iskustvo s jedne strane i želja da najbolji sportski proizvodi budu dostupni svima bila je očita.

Tvrtka Lera Sport započela je svoj rad u garaži kao i mnogi drugi, sa nekoliko naj zanimljivih proizvoda u to doba pokušali smo približiti proizvode zaljubljenicima u Sport.  Sportska oprema za Skijanje, Tenis, za Boravak u prirodi, bili su počeci našeg rada.

2010

Zapošljavanje prvog djelatnika

2013

Otvaranje prvog dućana i servisa Sportske opreme u Rovinju, Lera Sport

2018/ 2019

Ideja o izgradnji ureda, skladišta i trgovine

2020

Započeta izgradanja vlastite zgrade sa uredima, skladištem i trgovine veličine 800 m2

2022

Otvaranje druge Sportske trgovine u Rijeci/ Čavle 

2024

Lansiranje nove Internet trgovine lera.hr

A što je sljedeće?

Lera Sport vizija za budućnost je nastavak razvoja, suradnja u stvaranju tehničkih, inovativnih i funkcionalnih proizvoda zajedno sa proizvođačima Sportske opreme. Održivosti i ekološka odgovornost visoki su prioriteti tvrtke.

Respektirajući sve upite i savjete naših kupaca, uključit ćemo kupce u njihove zahtjeve za proizvodima, razvoj proizvoda kroz naš odnos sa proizvođačima i nastaviti se razvijati, biti dio zajednice sportskih zaljubljenika.

Sve će se to dogoditi u našoj fleksibilnoj i dinamičnoj tvrtki "u ljudskoj veličini" smještenoj u Istri, Rovinju.

Radujemo se susretu s Vama na stazi, na snijegu, igralištu, livadi, na moru ili jezeru, planini, . . . Nemojte se ustručavati doći i posjetiti naše dućane u Rovinju i Rijeci, dobrodošli ste i kod nas u sjedištu u Rovinju, a svakako odvojite vrijeme i uživajte u sportskoj opremi gdje god se nalazili.

O nama
Iskustvo

Radujemo se pomoći i savjetima pri odabiru sportskih proizvoda.

Kupovina

Posjetite nas u jednom od prodajnih centara, pitajte za savjet ili naručite svoj bicikl i opremu putem Internet trgovine. Stojimo Vam na raspolaganju. Posjetite trgovinu u Rovinju ili u Rijeci.

Podaci tvrtke: Lera - Rovinj d.o.o.
Grada Leonberga 4, 52210 Rovinj, Hrvatska
Lera Sport