• Prijavi se na naš newsletter za dodatnih 5% popusta!
  • Dostava je besplatna za kupovine iznad 50 EUR.
O nama

Mi smo strastveni zaljubljenici u sport, fitness i aktivan način života. Naša priča počinje s ljubavlju prema sportskoj opremi i željom da je svima omogućimo na jednostavan i pristupačan način.

Uz brzu dostavu, konkurentne cijene i izvrsnu korisničku podršku, Lera Sport je vaš partner u ostvarivanju sportskih snova.

Hvala vam što ste dio naše sportske zajednice!

Lera Trgovina

O nama

Tvrtka Lera - Rovinj d.o.o. u svojoj djelatnosti bavi se maloprodajom, veleprodajom te prodajom sportske opreme putem WEB trgovine. Ovlašteni smo zastupnik u R. Hrvatskoj za više svjetski poznatih sportskih brendova: Fischer, Deuter, Capriolo, Adria, Olympia, Frera, Smith Optics, Raidlight, BootDoc, Hotronic, itd.

Djelatnost tvrtke je zastupanje, trgovina, distribucija i servis poznatih sportskih proizvoda. Odgovornost prema našim kupcima, našim partnerima temeljna je vrijednost našeg rada. Kao pametna logistika stojimo vam na rapolaganju savjetovanjem, edukacijom i podrškom. Radi što bolje usluge našim kupcima svi djelatnici prolaze temeljitu edukaciju o brendovima sa kojima rade i načinima rada sa kupcima. Na području R. Hrvatske surađujemo s brojnim specijaliziranim trgovinama i servisima, klubovima, savezima.

Radujemo se pomoći i savjetima pri odabiru sportskih proizvoda. Posjetine nas u trgovinama u Rovinju i Rijeci/Čavle, savjetujte se oko izbora sportske opreme ili naručite preko WEB trgovine 24/7 - 365 dana u godini.

O nama
Iskustvo

Radujemo se pomoći i savjetima pri odabiru sportskih proizvoda.

Kupovina

Posjetite nas u jednom od prodajnih centara, pitajte za savjet ili naručite svoj bicikl i opremu putem Internet trgovine. Stojimo Vam na raspolaganju. Posjetite trgovinu u Rovinju ili u Rijeci.

Podaci tvrtke: Lera - Rovinj d.o.o.
Grada Leonberga 4, 52210 Rovinj, Hrvatska
Lera Sport