Capriolo bicikl E BIKE  ROADSTER MAN

Special Price 1.061,78 EUR Regular Price 1.327,22 EUR
NEMA NA ZALIHI
SKU
917611

E-BIKE ROASTER MAN je najnovija serija muških električnih bicikala u ponudi Capriola. Namjenjena za duže relacije i avanture, E-BIKE ROADSTER MAN pruža nezaboravno iskustvo u vožnji na duge staze.

E-BIKE ROADSTER ima smještenu ispod nosača tereta na zadnjem dijelu. Koristi sistem PEDAL-ASSIST što znači da se motor aktivira kada se pedalira.

Opremljena 24-brzinskim prednjim SHIMANO FD-M191 i prednjom ručkicom SHIMANO STEF 51, te zadnjim SHIMANO ALTUS mjenjačem, dok je za srednji pogon postavljen aluminijski KRIPTON X ALLOY TRIPLE. Od opreme još vrijedi istaknuti AVID V-BRAKE kočnice te SUNTOUR CR-7V prednju vilicu. Okvir je napravljen od aluminijske legure što ga čini laganim, ali i čvrstim.

Od dodatne opreme E-BIKE ROASTER MAN ima set blatobrana (prednji i zadnji) za integriranim prometnim svijetlima kao i nosač tereta. E-BIKE ROASTER MAN dostupan je u veličinama okvira 21" i 23" dok je veličina kotača 28".NAPOMENA:Svi bicikli dolaze sastavljeni, sa napravljenim nultim servisom spremni za voznju. Potrebno je montirati pedale i izravnati volan. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Specifikacije
ProizvođačCapriolo
© 2023 Lera SPORT