Deuter AIRCONTACT PRO 55 + 15 SL

Special Price 248,45 EUR Regular Price 310,56 EUR
NEMA NA ZALIHI
SKU
333002126090

Pred vama je duža planinarska tura i tražite prostrani ruksak za svu svoju prtljagu? Po mogućnosti onaj koji jamči puno slobode kretanja i udobnosti, a ujedno je i što lakši? Tada je Aircontact Pro upravo stvar!

S istim značajkama, sada je lakši za preko 400 grama zahvaljujući smanjenoj potrošnji materijala i nudi dovoljno prostora za vašu prtljagu: novi Aircontact Pro dizajniran je za ukupnu težinu do 30 kilograma.

Budući da je 70% težine na bočnim perajama, putni ruksak je posebno ugodan za nošenje. Uz to, funkcionalna pjena s otvorenim porama osigurava ugodnu izmjenu zraka pri svakom pokretu. Rezultat: 15% manje znojenja nego kod uobičajenog sustava za nošenje.

I ovdje je udarac: zahvaljujući novom držaču za boce, smještenom sa strane između bočne peraje i pakiranja, u svako doba možete lako doći do pića i grickalica. Pritisni gumb popravlja sadržaj tako da čak i u zavoju sve ostane u vrećici.

SL FIT

SL verzija. SL duljina leđa specifična je za žene: žene u prosjeku imaju kraća leđa od muškaraca. Nosivi sustav u SL modelu je stoga nešto kraći nego u Deuter standardnim ruksacima. Osim toga, sustav za nošenje posebno je prilagođen ženskoj anatomiji.

ZNAČAJKE
Aircontact sustav
Active Comfort Fit
Poklopac podesiv po visini
Donji pretinac
Vanjski džepovi (3)
Zip pristup s prednje strane
Podstavljeni pojas za bokove
Sustav VariFlex
Podesivi remen prsne kosti
Pokrivač za kišu
Elastični unutarnji pretinac za odlaganje mokre / znojne odjeće, rezervoara za vodu itd.
SOS oznaka
Odjeljak sustava za piće
Kompatibilan s 3.0 litarskim sustavom za piće / vrećicom
Nosač motke za hodanje
Privitak za ledenu sjekiru
Uključuje dnevni paket
Petlje za pričvršćivanje držača kacige
Odjeljak s poklopcem
Trake za podešavanje tereta
Peraje kuka uvučene prema naprijed
Sustav VariSlide
V-okvir
SL ženska fit
Udubljenje za glavu
Poseban pretinac u unutrašnjosti ruksaka kako bi vaše dragocjenosti bile sigurne
Istegnite bočne džepove
Robusni vanjski materijal
Prednje trake od materijala
PFC bez

MATERIJAL
330D PA 6,6 Ripstop
Deuter Microrip je tkanina u mješavini poliamida od 330 den, pružajući fantastičnu otpornost na kidanje. Korištenje najlona 6.6 čini materijal vrlo izdržljivim i robusnim. Zahvaljujući PU premazu, također je vodootporan (WC 2.000 mm) i stoga je savršen materijal za velika pakiranja.
330D PA 6,6 Ripstop
600D PES
Tkana od poliesterske pređe od 600 den i s debelim PU premazom, ova lagana tkanina otporna je na razbijanje i svestrana je. Kad god se radi o tome da težina ruksaka bude što manja uz umjereni stres, onda je ovo idealno rješenje. Verzija "deuter Super Polytex BS" proizvedena je u skladu sa strogim bluesign® standardom. Njegove su značajke i faktori stresa identični.

Specifikacije
EAN4046051119571
ProizvođačDeuter
Dob / SpolŽensko
© 2023 Lera SPORT