Deuter ruksak Attack 20

Special Price 180,50 EUR Regular Price 225,62 EUR
DOSTUPNO
SKU
321032144090

Novi Attack je zaštitni ruksak s zaštitom od TÜV/GS-a koji povećava sigurnost za ambiciozne brdske bicikliste, čak i na najtamnijim stazama. Uklonjivi štitnik za leđa SAS-TEC s višestrukom zaštitom od udara (ovisno o težini udara) sprječava ozljede. Visoko postavljene bočne peraje stvaraju čvrsto i sigurno prianjanje-bez obzira na to koliko je vožnja gruba. A tijekom vožnje uzbrdo kaciga i zaštitna oprema s cijelim licem brzo se vežu na vanjsku stranu čopora.

OSOBINE
Učitajte trake za podešavanje
Podesivi pojas prsne kosti
Držač za naočale na naramenici
Bočni džep za pametni telefon
Navlaka za kišu
Kompatibilan sa sustavom/vrećicom za piće od 3,0 litre
Zaštita za nošenje Neabrazivan i neklizajući materijal na gornjem dijelu leđa i naramenicama tako da bicikl ostaje čvrsto na ruksaku u prolazima za nošenje.
Prednji džep s velikim organizacijskim odjeljkom i džepom s patentnim zatvaračem za crijevo, alate i držač pumpe.
SOS oznaka
Dva vanjska džepa sa strane
Držač kacige za odlaganje
Povlačenje prema naprijed s automatskim bočnim stiskanjem
Držač kacige s cijelim licem
Zaštitni ruksak s certifikatom TÜV/GS
Bez PFC -a
Zaštitni sustav SAS Multishock

MATERIJAL
600D PES kaput
Visokokvalitetni i izuzetno robusni TPU materijal koji je izuzetno otporan na kidanje zahvaljujući ojačanju tkanine i vodootporan zbog zatvorene površine. Zatvorena površina značajno smanjuje habanje, a time i trošenje materijala. Materijal koristimo u različitim kvalitetama - 620, 420 i 210 denije. Ovisno o mehaničkom naprezanju, materijal može varirati u čvrstoći premaza, strukturi površine i jednostranom ili dvostranom premazu. Posebno se koristi za naše ruksake u područjima s većim mehaničkim naprezanjem ili povećanom vlagom. Materijal ne sadrži PVC i stoga je lakši od sličnih materijala. Ostaje elastičan čak i u ekstremnim uvjetima.
600D PES kaput
225D PES Ripstop
Ova poliesterska tkanina je lagana i robusna. Zahvaljujući RipStop strukturi, daleko je robusniji nego što biste pomislili na prvi pogled. Mat izgled i tehnički izgled čine ga pobjednikom među našim urbanim dnevnim paketima. Tkanina je na poleđini presvučena PU i ima vodeni stupac od 1500 mm.

Specifikacije
EAN4046051114934
ProizvođačDeuter
Zapremnina ruksaka20 - 25 L
© 2023 Lera SPORT