Deuter ruksak Futura 26 SL

Special Price 113,47 € Regular Price 126,08 €
NEMA NA ZALIHI
SKU
340041870000

Naši Futura ruksaci u top fokusu: najbolji nosači s vrhunskim materijaloima i naš najbolji leđni sistem za dugačke dnevne šetnje, višednevne ekskurzije i izlete u brda i planine. Aircomfort FlexLite sustav ima fleksibilnu twin-frame konstrukciju, učinkovitu trostranu cirkulaciju zraka i veoma je lagan.

Leđni Sistem: Deuter Aircomfort FlexLite System

Fleksibilna twin-konstrukcija okvira ruksaka daje našem nagrađivanom Aircomfort Flexlite Sustavu posebna lagana svojstva, izvrsnu ventilaticiju i super ergonomski fit. Tajna leži u kombinaciji kompementarne fleksibilnosti i stabilnog okvira ruksaka. Takva konstrukcija ruksaka lako prati pokrete tjela i prenosi opterećenje savršeno na kukove. Ona omogućuje da leđni dio – zategnuta mrežica daje stabilnu platformu za patentirani Deuter sustav trostrane ventilacije. Za ruksake manjeg volumena koristimo okrugli profil okvira za punu funkciju i fleksibilnost s minimalnom težinom.

SL FIT

SL verzija. SL duljina leđa specifična je za žene: žene u prosjeku imaju kraća leđa od muškaraca. Nosivi sustav u SL modelu je stoga nešto kraći nego u Deuter standardnim ruksacima. Osim toga, sustav za nošenje posebno je prilagođen ženskoj anatomiji.

Specifikacije
EAN4046051086194
ProizvođačDeuter
Dob / SpolŽensko
Zapremnina ruksaka25 - 30 L
© 2023 Lera SPORT