Fischer ski set BRILLIANT RC ONE BLACK ws + VEZOVI FISCHER RS11 GW POWERRAIL BRAKE

NEMA NA ZALIHI
Only %1 left
SKU
P05620

Vrhunac izvedbe i umijeća, to je BRILLIANT !

Brilliant - elegantna i višestrana kolekcija, s apsolutnom oštrinom i preciznošću. 

Jednom riječju: jedinstvena - zahvaljujući majstorskoj izradi.

Vrhunski individualni odabir i završetak pet najboljih premium modela skija iz Fischer asortimana proveden je uz puno energije i znanja stručnjaka. Skije su oplemenjene kombinacijom dva vrlo posebna materijala, aramidom i karbonom. Dizajn je poboljšan upečatljivim naglascima. Brilliant Selection se također ističe jedinstvenim personaliziranim i individualnim značajkama kao što su vaše ime ili čak fotografija koja se posebnom tehnikom nanošenja stavlja na skiju.

Brilliant The Curv je dizajnom i tehnologijom Svjetskog kupa dovedena na staze. Brilliant opisuje vodeće metode konstrukcije koje se koriste za stvaranje senzacionalnog iskustva tuninga skije. Geometrija trostrukog radijusa, pune bočne stijenke i stabilan Diagotex poboljšani su osjetljivim titanom. Personalizirana grafika dodaje završni dodir. Visoka performansa okretnosti skija, odlična stabilnost skija u svim uvijetima na stazi, jednostavno BRILLIANT.

Ove ženske skije odlikuju se svojom lakoćom, veoma odzivne i okretne u zavojima. Ove će skije oduševiti na snijegu. Svojom pojavom plijeniti će poglede na stazi i žičari.

 

  • Radijus: 12m/155cm
  • Širina skije: 118-68-98
  • Set vezova: RS11 GW POWERRAIL BRAKE 78
  • Ploča: RACETRACK
  • Težina: 1700g/155cm
  • Titanal: 0,8 mm
  • Konstrukcija / Tehnologija: SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION, BRILIANT SELECTION CARBON, ANTI CHIPPING, MULTIFLEX, ON-PISTE ROCKER, AIR CARBON TI 0,8 MM, POPLAR WOOD CORE, SINTERED BASES
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolŽensko
© 2023 Lera SPORT