Fischer ski set RC4 WC SC PRO M/O + VEZOVI RC4 Z13

As low as 659,99 EUR Regular Price 1.099,99 EUR
DOSTUPNO
Only %1 left
SKU
P15620

Profesionalna slalomska skijaška utrka uključuje svo naše iskustvo u Svjetskom kupu. Žuta podloga označava komponentu na Svjetskom kupu, uključujući ploču s Curv booster-om, za držanje apsolutno precizne linije u zavojima velike brzine.

GEOMETRIJA GA ČINI USPIJEŠNIM

Uspjeh dolazi iz njegove geometrije. Proizvođač svjetskog prvaka oslanja se na uspješan koncept: 119-66-104 to je savršen bočni rez u slalomu, koji omogućuje polumjer od 13m. Za agresivne, kratke zavoje. 

Ploča CURVE BOOSTER osigurava savršeno savijanje skija. Kontakt snijega - koji je presudan u skijanju - optimiziran je kao rezultat i dovodi do izravnog prijenosa snage. To znači da energiju koju koristi skija apsorbira izravno bez ikakvih gubitaka. Svojom atraktivnom i minimalističkom površinom WC SC nije samo najbrža skija na planini, a dizajn svjetske klase čini ležanje skije na snijegu najpoželjnijim.

VEZOVI RC4 Z 13 Freeflex 85 [D]

Konstrukcija RC4 Z13 Freeflex vezova temelji se na dizajnu vezova iz Svjetskog kupa. Ubrzanje se može osjetiti u svakom zavoju, jedinice za pete i nožne prste pokreću se sa savijanjem skija i prirodno se savijaju, omogućuju na taj način brzo skijanje i brzu reakciju na skijama.

TEHNOLOGIJA KOJA VAS POMIČE NAPRIJED
Nova M/O natjecateljska ploča jamči učinkovit prijenos snage i idealno savijanje skije za maksimalnu brzinu u agresivnim, ali i glatkim zavojima. Jedinstvena skijaška tehnologija s rupama osigurava nesmetano skijanje i optimalne karakteristike okretanja i upravljanja smanjenjem težine.

 

  • Radijus: 13m/165cm
  • Širina skije: 119-66-104
  • Konstrukcija / Tehnologija: SW-Sidewall, Titanium 0.8
  • Ploča: M/O PLATE
  • Težina: 2120g/165cm
  • Raspoložive dužine: 150,155,160,165,170
  • Set vezova: RC4 Z13 FREEFLEX BRAKE 85 [A]
  • Konstrukcija / Tehnologija: SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION, SHAPED TI, M/O PLATE, RACE SIDEWALL, HOLE SKI TECHNOLOGY, AIR   CARBON TI 0.8, WORLD CUP TUNING WORLD CUP BASE, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, DIAGOTEX™, BEECH POPLAR WOOD
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolŽensko
© 2023 Lera SPORT