Fischer ski set THE CURV DTI AR + VEZOVI RS 11 PR

As low as 524,92 EUR Regular Price 749,88 EUR
DOSTUPNO
Only %1 left
SKU
P08521

PERFEKTNI DINAMIČKI ZAVOJI - S CURV TI

Sa svojom karbon poboljšanom drvenom jezgrom - tehnologijom Air Carbon Ti - ova skija leži vrlo precizno na snijegu i kontrolira se na svakom zavoju čak i sa svojim ekstremnim Triple Radijus-om. Nema velikog stresa, Curv Ti ostaje na stazi. Mljeveni titanal poboljšava učinkovitost i balans.

 

PERFEKTNA KONTROLA SA TROSTRUKIM RADIJUSOM

Triple Radius, CURV skijama omogućava bolju kontrolu i prijenos snage tijekom cijelog zavoja - počevši sa početkom zavoja i preciznom fazom klizanja na rubniku pa sve do konačnog ubrzanja na kraju zavoja.

 

KARAKTERSKA VELIČINA

Ponuda se sastoji od različitih skijaških duljina - savršenih skija za svaki stil skijanja. Svaka duljina nudi savršeno razvijena konstrukcija Triple radus-a za savršene kratke, srednje ili duge zavoje.

Fischer RC4 THE CURV TI AR je sa jednoslojnim titanalom najmekša od svih modela u seriji THE CURVE, ali još uvijek ima sve tehnologije, koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene dobrim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. 

KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veoma velikih nagiba skijaša u zavoju. 

DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER

 

Radijus: 13m/164cm

Širina skije: 121-68-102

Roker dužina i visina: 200/1-2

Set vezova: RC4 Z11 Powerrail BRAKE 78 [G]

Ploča: ALLRIDE

Težina: 2000g/164cm

Konstrukcija / Tehnologija: SANDWICH SIDEWALL CONSTRUCTION, AIR CARBON TI 0.5, ON PISTE ROCKER, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, TRIPLE RADIUS, CHARACTER SIZE, ALLRIDE, FREE MILLED TITANIUM, BEECH POPLAR WOOD CORE

Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolUnisex
© 2023 Lera SPORT