Fischer skijaška cipela RC4 110 MV VAC GW

As low as 382,49 EUR Regular Price 449,99 EUR
DOSTUPNO
Only %1 left
SKU
U06423V

RC4 110 MV je klasična skijaška čizma za dobre skijaše. Uspostavljeni materijal VACUUM, novi performansni uložak i mikro podesive aluminijske kopče osiguravaju vrhunske performanse pri tvrdoći 110. Kako bi se osiguralo optimalno pristajanje većini skijaša, čizme su razvijene na temelju Fischer Scan-Fit® skeniranja.

 

Klasične visoke performansne skijaške čizme za maksimalno uživanje tijekom cijelog skijaškog dana

optimalno pristajanje, razvijeno s podacima FISCHER Scan-Fit®

Sigurno pristajanje za bolju snagu i kontrolu.

 

TEHNOLOGIJE

VACUUM

Pri temperaturi od 80˚C VACUUM čizma se zagrijava do točke kada se idealno prilagođava stopalu, na posebnoj VACUUM FIT stanici.

 

GripWalk ®

Profilirani potplat čizme značajno olakšava hodanje i udobnost. Sama školjka ima mogućnost brušenja kod obučenih osoba koji vam prilagođavaju oblik cipele prema vašem obliku stopala

 

RD20 Race Canting

Dizajnirana tako da smanjuje toleranciju između manžete i školjke, što omogućava najveći prijenos snage i opću kontrolu.

 

GripWalk® Sole

Hodanje u pancericama ponekad može biti nespretno. Potplat GripWalk to posve mijenja. Gumena struktura od kopolimera i konveksni rebrasti dizajn te zaobljeni rubovi pružaju iznimnu udobnost i sigurnost tijekom hodanja te prianjanje na skliskim površinama. Pancerica GripWalk kompatibilna je s vezovima logotipa GripWalk.

 

Fischer Scan-Fit® Last

Nova generacija širine cipele je stvorena na temelju više stotina tisuća skeniranja stopala klijenata, dobivenih putem aplikacije FISCHER Scan-Fit® App. Osigurava anatomsko pristajanje, što omogućuje bolji prijenos snage i kontrolu.

 

Grindable Bootboard

Sama školjka ima mogućnost brušenja kod Kobučenihmajstora koji će vam prilagoditi oblik s obzirom na oblik vašeg stopala.

 

RD20 Race Canting

Najnovija generacija natjecateljskog cantinga je dizajnirana tako da smanjuje toleranciju između manžete i školjke, što omogućava najveći prijenos snage i opću kontrolu. Dostupna je u 2 i 3 točke podesivoj asimetričnoj verziji koja omogućava podešavanje poravnanja manžete.

 

SPECIFIKACIJA

  • Spol: Odrasli (unisex)
  • Težina (g): 1900
  • Volumen pancerice: MV (Medium Volume)
  • GripWalk: GripWalk®
  • Svrha pancerica: On-Piste
  • Širina pancerice: 100
  • Tvrdoća pancerica: 110
  • Materijal školjke: VACUUM
  • Složenost pancerice: High Performance
Specifikacije
ProizvođačFischer Sports
Dob / SpolUnisex
© 2023 Lera SPORT