Proizvođač: Fischer Sports
Model: U15315
Dostupnost: Dostupno
2.579,96 Kn 4.299,95 Kn
Bez poreza: 2.063,97 Kn

Dostupne opcije

Kol

Pošaljite upit
Fischer HYBRID WOMEN 10+ VACUUM FULL FIT je visoko tehnološka skijaška cipela sa tehnologijom Vacuum Full Fit za savršeno pristajanje na nozi. Odličan dodatak u području potkoljenice je novi Vacu-PLAST spojler. Ski / Walk sustav omogućuje hodanje i stajanje izuzetno udobno. Liner cipele sadrži i ULTRALON dodatak koji još bolje pruža čvrstinu pete i zgloba noge. Full Thermofit uložak pruža dodatnu sigurnost kako Vašim nogama nikako ne bi bilo hladno. Cipela je namijenjena za osobe koje imaju nešto širu i jaču nogu, a trebaju savršeni fit za cjelodnevno skijanje. Cipele su namijenjene za osobe srednjeg ranga znanja skijanja.

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge - uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju " V ". Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

  • Boja: black/black
  • Tvrdoća: 100
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: Borchia F 15 - magma
  • Kopče školjke: Lady 14
  • Uložak: Hybrid Vacuum
  • Širina prednjeg djela: 101mm
  • Veličina: 23,5 / 24,5 ... 27,5
  • Čičak kopča: Power Vecro Strep 35mm

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Sigurnosni kod (Captcha)